Inzage procedures

Op deze pagina vindt u plannen die ter inzage liggen. Bij elk plan staat een link rechtstreeks naar het plan op de landelijke website ruimtelijke plannen. U ziet een kaart met een plattegrond van het plan.

De kleuren op de kaart geven de verschillende bestemmingen aan. Door op de kaart te klikken ziet u per kleur welke bestemming van toepassing is aan de rechterkant van het scherm. Bijvoorbeeld: recreatie, wonen of natuur.

Om alle bestanden te bekijken die bij het plan horen klikt u in het rechterdeel van het scherm op documenten. Er verschijnt dan een lijst met alle documenten die bij het plan horen.

naar ruimtelijke plannen

Kinderdagverblijf Berg & Bal, De Bloemen 69c

Verlening omgevingsvergunning brandveiliggebruik kinderdagverblijf Berg & Bal, De Bloemen 69c, ter inzage vanaf 24 januari 2024 t/m 28 februari 2024.

Dorpsstraat 70

De omgevingsvergunning eerste fase voor het bouwen van 15 appartementen op het adres Dorpsstraat 70, 1901EM in Castricum is geweigerd.

Pontweg-Noord 1

Besluit aanvraag omgevingsvergunning  Pontweg-Noord 1, 1921 CB in Akersloot, ligt ter inzage vanaf 24 januari 2024 t/m 28 februari 2024.