Gebiedsregisseur

De gebiedsregisseur biedt ondersteuning aan inwoners en ondernemers bij onderwerpen met maatschappelijke en politieke impact. De gebiedsregisseur heeft vooral een verbindende rol. Vanuit een groot netwerk kan de gebiedsregisseur de juiste verbindingen tot stand brengen tussen inwoners, ondernemers, organisatie en bestuur.

Spreekuur participatie

Het spreekuur is elke vrijdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur. De gebiedsregisseurs zitten voor u klaar in de publieke koffieruimte in de hal van het gemeentehuis (bij de hoofdingang links). 

Het participatie spreekuur is bedoeld om uw initiatieven vroeg op te pakken. Zodat wij lopende zaken beter kunnen vervolgen en bijvoorbeeld anderen erbij kunnen betrekken. 

Met elkaar

Met elkaar zorgen we voor een omgeving waar u met plezier woont, werkt en leeft. Deel uw idee om het in uw buurt leuker, mooier of beter te maken met de gemeente. Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden. Of ziet u iets dat anders kan? Dit kunt u kenbaar maken via enquĂȘtes, informatieavonden, inloopavonden en werkgroepen. Of geef dit door aan de gebiedsregisseur.

Vivienne Sanders

Bakkum en Castricum

Foto: Miriam van der Horst Jansen-Sikkens

Mirjam van der Horst Jansen-Sikkens

Akersloot, Limmen en de Woude