Wijkaanpak energiebesparing

In het najaar gaat er in de wijken Akersloot Oost en Limmen West een wijkaanpak met digitale informatieavond voor energiebesparing en comfortabel wonen van start. Deze wijkaanpak wordt uitgevoerd door Duurzaam Bouwloket. De woningeigenaren van deze wijken ontvangen hierover twee brieven.

  • Begin september ontvangen de woningeigenaren een brief om zich aan te melden voor een loting voor een gratis energiescan.
  • Begin oktober ontvangen de woningeigenaren de uitnodiging voor een digitale informatieavond, waar de uitkomsten van deze energiescans en de maatwerkadviezen worden uitgelegd. 

De manier waarop u uw woning kunt verduurzamen en energie kunt besparen hangt onder meer af van het type huis waarin u woont. Daarom maakt Duurzaam Bouwloket van de meest voorkomende woningtypen in Akersloot Oost en Limmen West een kosteloze energiescan en een advies op maat. De adviezen geven inzicht in de specifieke mogelijkheden per woningtype en de terugverdientijd per maatregel. De resultaten hiervan worden gepresenteerd tijdens de digitale informatieavond en zijn ook van toepassing op uw woning. 

Hebt u vragen over deze wijkaanpak? Neem dan contact op via de website met Duurzaam Bouwloket of telefoon 072-743 39 56