Verzilver uw bedrijfsdak

Bent u een dakeigenaar van een bedrijfsdak dat groter is dan 1.000 m2? Volg dan het voorbeeld van andere eigenaren en leg zonnepanelen op uw dak.  

In opdracht van de provincie Noord-Holland helpt bureau Over Morgen u gratis en onafhankelijk met de eerste stappen naar realisatie van een zonnestroominstallatie op uw dak. De gemeente Castricum steunt dit initiatief:

  • Dakscan: Zo kan er een dakscan gemaakt worden om inzicht te geven in het aantal zonnepanelen en het verdienmodel;
  • Subsidieaanvraag: Om tot realisatie over te gaan kan daarnaast een subsidieaanvraag voor u worden ingediend. Deze zogenaamde SDE++ subsidie is voor een dak van minstens 1.000 m² nodig om het verdienmodel rond te krijgen. Dit is nog vrijblijvend en kosteloos voor de dakeigenaar. Kosten worden pas gemaakt, wanneer u daadwerkelijk de installatie wilt gaan aankopen.
  • Bent u zelf niet van plan te investeren in zonnepanelen maar wilt u, tegen een vergoeding, wel uw dak ter beschikking stellen aan anderen om dit te doen? Ook hier kan bureau Over Morgen u bij helpen.

Aanvraagformulier

Hebt u interesse in een dakscan? Vul dan het  aanvraagformulier in. Adviesbureau Over Morgen neemt dan contact met u op. 

Direct een gratis dakscan? Meld u aan via de website Overmorgen verzilver uw dak.