Verkoopactie woningisolatie

De gemeente Castricum is in samenwerking met Duurzaam Bouwloket een collectieve inkoop voor woningisolatie gestart. Wij organiseren deze actie zodat u kunt bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. Daarnaast zorgt het isoleren van uw woning voor een besparing op uw energiekosten die aanzienlijk hoger is dan het rendement van de rente op uw spaarrekening. Energieco√∂peratie CALorie Energie ondersteunt dit initiatief.

Collectieve inkoopactie woningisolatie = scherpe prijs

Een samenwerking tussen vakkundige regionale isolatiebedrijven biedt u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor isolatiemaatregelen, tegen een zeer gunstige prijs.
Ook kunt u nog 70 euro subsidie aanvragen, via de subsidieregeling reductie energiegebruik. Daarnaast kunt u bij aanschaf van 2 of meer maatregelen, ook landelijke Subsidie Energiebesparing Eigen Huis aanvragen via het RVO.

Digitale bewonersavond

Er worden ook twee online bewonersavonden georganiseerd. U ontvangt informatie over isolatiemaatregelen, materialen, belangrijke aandachtspunten en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. Deze live-uitzendingen kunt u volgen via uw computer, tablet of smartphone en vinden plaats op:

  • maandag 26 oktober van 20.30 uur tot 21.15 uur
  • donderdag 29 oktober om 20.30 uur tot 21.15 uur

Bij interesse voor de avond meld u zich vooraf aan via de website van duurzaambouwloket.nl/webinar-castricumisoleert.  De digitale bewonersavond kunt u via uw internetbrowser volgen. U hoeft verder niets te installeren.

Wat kunt u doen

U kunt deelnemen aan deze actie door een aantal eenvoudige stappen te volgen:

  1. Inschrijven: tot 15 januari 2021 kunt u zich aanmelden via  de website van duurzaambouwloket
  2. Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt contact op voor een woninginspectie. Aan de hand daarvan maken zij gratis een vrijblijvende offerte op maat.
  3. Uitvoering: na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. Het bedrijf houdt zich tijdens de bezoeken aan de RIVM-richtlijnen.

Maak kans op een gratis energie-advies!

Wilt u graag isoleren, maar weet u niet waar te beginnen? U kunt kans maken op een gratis consult van een adviseur. Meld u dan eerst aan voor het webinar via www.duurzaambouwloket.nl/webinar-castricumisoleert<http://www.duurzaambouwloket.nl/webinar-castricumisoleert>, en dan ontvangt u na afloop informatie over deze consults.

Vragen?

Voor vragen over de inkoopactie of het Webinar kunt u contact opnemen met Duurzaam Bouwloket per mail info@duurzaambouwloket.nl of telefonisch 072 743 39 56.