Inkoopactie zonnepanelen

U kunt meedoen met deze inkoopactie zonnepanelen tot 30 juni 2022. Zo kunt u zelf ook bijdragen aan een schone en duurzame toekomst.

Een collectief van vakkundige en regionale installateurs biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. De gemeente en CALorie Energie steunen deze actie in samenwerking met Duurzaam Bouwloket. Daarnaast geven zonnepanelen besparingen op de energiekosten die aanzienlijk hoger zijn dan rente op een spaarrekening.

Eenvoudig inschrijven

Regionale specialisten voor zonnepanelen organiseren een gezamenlijke inkoop. Zij maken voor u een aanbod op maat. U kunt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. 
Particulieren hebben ook het voordeel dat zij de btw kunnen terugvragen bij de Belastingdienst. Een administratiekantoor kan dat gratis voor u verzorgen als u meedoet aan deze actie.

U volgt 3 eenvoudige stappen om u in te schrijven.

  1. U kunt zich tot 30 juni 2022 geheel vrijblijvend inschrijven actie zonnepanelen op Duurzaam Bouwloket.
  2. Een installateur neemt vervolgens contact met u op. Deze komt bij u thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.
  3. De leverancier installeert de zonnepanelen en u bespaart direct op uw energierekening. De installateur houdt zich tijdens het bezoek aan de RIVM-richtlijnen.

Webinar terugkijken

Wilt u meer informatie over zonnepanelen of de inkoopactie? Dan kunt u de digitale informatieavond terugkijken. Daarvoor vraagt u de link aan om terug te kijken via het Duurzaam Bouwloket.

Contact

Hebt u nu al vragen over de actie, bel dan met het energieloket Duurzaam Bouwloket: 072 743 39 56.