Inkoopactie en webinar woningisolatie

De gemeente Castricum is samen met Duurzaam Bouwloket, buurgemeenten Bergen, Uitgeest en Heiloo en vakkundige isolatiebedrijven een isolatieactie gestart. Wij nodigen u uit voor één van de twee online informatieavonden over de isolatieactie, het isoleren van de woning en subsidieregelingen. CALorie Energie steunt dit initiatief om uw woning verder te verduurzamen.

De isolatieactie

De gemeente vindt het belangrijk u te helpen bij verduurzaming van uw woning, vooral met de stijgende energieprijzen. Een goed geïsoleerde woning zorgt ervoor dat uw energierekening omlaag gaat: omdat uw woning minder warmte verliest, hoeft u minder te stoken. Ook zorgt woningisolatie voor een comfortabele, waardevaste en toekomstbestendige woning. Daarnaast kunt u verschillende subsidies aanvragen voor woningisolatie. 

Hoe het werkt

Een collectief van vakkundige isolatiebedrijven biedt inwoners de mogelijkheid voor een offerte voor isolerend glas, spouwmuur-, dak-, vloer- en bodemisolatie tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  1. Inschrijven: u kunt zich tot en met 31-12-2022 aanmelden voor de isolatieactie  of telefonisch via (072) 743 39 56.
  2. Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt contact op voor het maken van een vrijblijvende offerte. Dit kan een aantal weken duren, omdat de isolatiebedrijven het enorm druk hebben. 
  3. Uitvoering: na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. 

Online informatieavond over woningisolatie

Wanneer: Dinsdag 15 en woensdag 16 november van 20:30 tot 21:30 uur
Aanmelden: Aanmelden online informatie-avond of telefonisch via (072) 743 39 56.

Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft u advies over isolatie- maatregelen, materialen, belangrijke aandachtspunten en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. U kunt al uw vragen stellen via een live chat. Als deze avonden u niet schikken, kunt u zich alsnog aanmelden en ontvangt u later een terugkijklink. Deze live-uitzendingen kunt u volgen via de internetbrowser en vinden plaats op dinsdag 15 en woensdag 16 november van 20:30 tot 21:30 uur