Zonnepanelenactie al groot succes

Vrijblijvend inschrijven is nog mogelijk tot 10 mei

De zonnepanelenactie in de gemeente Castricum zorgt voor een run op zonnepanelen. In februari hebben alle huiseigenaren een uitnodiging ontvangen om mee te doen met deze lokale zonnepanelenactie. Tot nu toe hebben zich zeker 400 inwoners aangemeld om eens geheel vrijblijvend de woning te laten bekijken door een adviseur.

Aanmelden tot 10 mei 2020

U kunt zich nog tot 10 mei 2020 vrijblijvend aanmelden via Calorie Energie. Hebt u vragen over deze zonnepanelenactie, of heeft u andere vragen over het verduurzamen van uw woning? Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket  of via 072 743 3956.

Zij krijgen een aantrekkelijk aanbod op maat van een zonnepanelenspecialist uit onze regio. De drie informatieavonden in Castricum, Limmen en Akersloot waren druk bezocht met bijna 300 geïnteresseerde huiseigenaren.

Energiebesparing

Zelf energie opwekken is een van de maatregelen die u kunt nemen om beter voor het milieu én voor uw portemonnee te zorgen. Daarom ondersteunt de gemeente Castricum deze lokaal georganiseerde actie in samenwerking met het onafhankelijke Duurzaam Bouwloket en coöperatie CALorie Energie.

Wist u dat de inwoners die gebruikt hebben gemaakt van de zonnepanelenactie gemiddeld meer dan € 500,- aan energiekosten per jaar besparen?

Naar overzicht