Netwerkbijeenkomst over geldzaken

 

Op 20 november a.s. organiseren de Sociale Teams van de gemeenten Uitgeest en Castricum een netwerkbijeenkomst over het thema geldzaken. De bijeenkomst vindt plaats in het Huis van Hilde in Castricum van 14.30 – 17.30 uur. Deze bijeenkomst is gericht op het delen van informatie over de eerste ervaringen met het inloopspreekuur geldzaken, nadere kennismaking en samenwerking tussen sociale partners en met de Sociaal Teams van de gemeenten Uitgeest en Castricum. Centraal staat hierbij de doelgroep inwoners die vragen kan hebben of krijgen over (problematische) geldzaken.

Wat wil de gemeente bereiken?

Deze netwerkbijeenkomst biedt sociale partners en medewerkers van het Sociaal Team de mogelijkheid nader kennis met elkaar te maken rond het thema geldzaken. Deelnemers worden uitgenodigd met elkaar in gesprek te gaan over een intensievere samenwerking rond het thema geldzaken. En de wijze waarop partners deze samenwerking nog meer kunnen vormgeven. Hierbij is vooral aandacht voor Preventie en Vroegsignalering van geldproblemen.

Wie kan zich waar aanmelden?

Sociale partners (met cliënten) in Uitgeest en Castricum op het gebied van zorg, welzijn, participatie, verslaving en aanverwante professies kunnen zich aanmelden. De aanmelding verloopt via  en de sluitingsdatum is 15 november a.s. Meer informatie kunt u opvragen bij Jennie Obdam, , tel. 0251-361111.

Naar overzicht