Nationale Sportweek in Castricum

Van 20 t/m 29 september wordt de Nationale Sportweek gehouden. Ook in Castricum worden verschillende activiteiten georganiseerd om mensen te inspireren om een leven lang te genieten van sport. De buurtsportcoach organiseert activiteiten voor verschillende doelgroepen. 

Aan de slag met ledenwerving en -beleid 

Op maandag 23 september zijn sportverenigingen van harte welkom op de thema-avond ledenwerving en -beleid. Een praktische aanpak van het werven van leden staat centraal. Voorbeelden en concrete tips geven handvatten voor het opzetten van jullie eigen campagne. 

Fitheidstest  60-plussers

Op vrijdag 27 september kunnen 60-plussers inzicht krijgen in hoe fit ze zijn. Tijdens de fitheidstest worden onder andere spierkracht, uithoudingsvermogen en BMI gemeten. Aansluitend start het beweegprogramma ‘Fit & Vitaal 60+’.

Korte trainingen voor kids

Op zaterdag 28 september kunnen kinderen uit groep 1 t/m 4 verschillende sporten proberen in sporthal De Bloemen. De trainers van de korfbal (KV Helios), dans (DOS Castricum), rugby (Castricumse RugbyClub) en volleybal (VV Croonenburg) hebben allemaal een leuke korte training opgesteld. Alle deelnemers krijgen na afloop een vrijkaartje voor Zwembad De Witte Brug.

Meer informatie en inschrijven via de website teamsportservice.nl/kennemerland, of via de buurtsportcoach (Joyce van Tunen, 06 - 112 712 05 of ). 

Naar overzicht