Pop-up duurzame showroom aan de Vuurbaak

Op 7 december kunt u bij de duurzame showroom in Limmen bekijken welke maatregelen u kunt nemen om energie te besparen.

De showroom staat van 9.00 tot 16.00 uur tegenover de Albert Heijn aan de Vuurbaak. Er is een adviseur van het Duurzaam Bouwloket en er zijn energiecoaches van CALorie Energie aanwezig. Zij kunnen u informatie geven over kleine en grote energie besparende mogelijkheden, zoals radiatorfolie, een infraroodpaneel, zonnepanelen en een warmtepomp.

Inkoopactie

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Castricum. U kunt hier terecht voor advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van uw woning. Dit advies is gratis en onafhankelijk. Ook adviseren we over subsidies en financiering. Tot 1 januari 2022 kunt u bij ons ook meedoen aan een lokale inkoopactie voor woningisolatie. Inschrijven daarvoor kan via de actiepagina van het Duurzaam Bouwloket.

Meer informatie

  • Vragen over energiebesparing, duurzaamheid en aardgasvrij wonen, kunt u ook stellen via 072 - 743 39 56 of via info@duurzaambouwloket.nl.
  • Op 7 december kunt u zonder afspraak met uw vragen terecht bij de showroom aan de Vuurbaak in Limmen, tegenover de Albert Heijn.
  • Op donderdag 1 december kunt u met vragen langskomen bij de showroom in Egmond aan den Hoef, bij de Albert Heijn.