Er is weer "Repair Café"

Zaterdag 9 juli is er weer een Repair Café in de bibliotheek van Castricum. Komt u ook langs? Samen met de vrijwilligers aan de slag met kleine elektrische en huishoudelijke apparaten. U kunt komen met apparaten die maximaal het formaat hebben van een stofzuiger. 

Eens per 2 maanden

Het Repair Café wordt eens per twee maanden georganiseerd. Het Repair Café is op:

  • zaterdag 9 juli in de bibliotheek, Geesterduinweg 1
  • geopend van 12:30 tot 15:30 uur.

Wanneer het druk is, kunnen we mogelijk aan het eind van het Repair Café niet meer iedereen helpen. Wilt u zeker zijn van reparatie, kom dan bijtijds. De entree is gratis maar giften zijn welkom. U betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico.

Stofzuiger

Komt u inderdaad met een stofzuiger? Stofzuigers worden alleen gerepareerd als er een lege zak in zit. Ook kunt u komen voor eenvoudige reparaties aan computers en elektronica of elektronisch speelgoed. Verder is er advies bij textielreparatie, waaronder ook advies bij haak- of breiwerk. U kijkt mee met de reparatie en helpt of denkt mee waar dat kan.

Gezelligheid

Naast gerepareerde spullen brengt een Repair Café ook veel gezelligheid. U kunt koffie en thee drinken en ideeën uitwisselen met andere bezoekers. Er is geen advies bij fietsreparaties.

Energiecoach van CALorie

Er is een energiecoach van CALorie aanwezig die u kan voorzien van energie-advies. De energiecoach heeft kennis en ervaring om mensen vooruit te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Ook hebben ze een folder met 24 tips die u kunnen helpen om energie te besparen. 

Naar overzicht