Een klein gebaar maakt een groot verschil

De komende weken is de campagne ‘Samen goud voor elkaar’ weer overal aanwezig in de gemeente. Met de boodschap ‘Jouw aandacht is goud waard’ willen we laten zien hoe belangrijk het is om tijd en aandacht aan elkaar te geven. 

Een klein gebaar kan een groot verschil maken. Een glimlach, een vriendelijk woord of een helpende hand, geeft kleur aan iemands dag – en ook die van u! Elke actie telt en maakt onze gemeente hechter en socialer.

Samenwerking

De campagne is een initiatief van de gemeenten Bergen, Castricum en Heiloo en 12 samenwerkende partners; Bibliotheek Kennemerwaard, Bibliotheek Heiloo, GGD NH, MantelZ, MEE & de Wering, Kennemer Wonen, Trefpunt Heiloo, Vrijwilligers Informatie Punt Castricum, Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo, Welzijn Bergen, Welzijn Castricum en Zaffier. Met elkaar bouwen we aan buurten en dorpen waar iedereen zich thuis en gesteund voelt.

Tips en verhalen

Op de website Samen goud voor elkaar staan tips over wat u kunt doen en verhalen van inwoners die elkaar helpen. Er is ook informatie voor inwoners die graag wat meer willen doen als vrijwilliger.