Burgemeester Tap reikt 9e koninklijke onderscheiding uit

Tijdens een speciale ceremonie in Ons Huis, naast de PKN Kerk (Hervormde Kerk) aan de Zuidkerkenlaan in Limmen, heeft burgemeester Ben Tap de heer Max Nuijens onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De ceremonie vond plaats op vrijdag 17 mei 2024. De onderscheiding is de negende Koninklijke Onderscheiding die dit jaar is uitgereikt na de 8 eerdere onderscheidingen ('lintjesregen) op Koningsdag, 27 april 2024.

De heer Nuijens kreeg de onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de gemeenschap van Limmen en omgeving. Ooit begonnen als vrijwilliger bij de Parochie Heilige Cornelius waar hij snel een leidende rol op zich nam als voorzitter en veilingmeester van het comité Kerk- en Jeugdveiling.

Verder heeft de heer Nuijens een cruciale rol gespeeld bij de Stichting Hortus Bulborum als bestuurslid en PR-vertegenwoordiger. Zijn inspanningen hebben bijgedragen aan een groeiend bezoekersaantal van 7000 in het afgelopen jaar. Het uitreiken van de Orde van Oranje Nassau aan de heer Nuijens onderstreept de erkenning van zijn jarenlange toewijding en bijdrage aan de gemeente.